Tartalom
 Hozzászólás írása
Európai konyha Saláta 210 kcal 4.5 / 5

Krémes nyers vegán tzatziki, amely teljesen olajmentes. Friss fűszernövényekkel és remek ízvilággal, ezt ki kell próbálnia!

Tökéletes a Portobello Gyroshoz, vagy csak mint krém vagy mártás bármihez.

Teljes elkészítési idő

10 perc.

Előkészítési idő

5 perc

Főzési idő (perc)

5 perc

Adag

8

Teljes elkészítési idő: 10 perc.

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő (perc): 5 perc

Adag: 8

Hozzávalók

1 csésze -
2-3 gerezd -
fokhagyma - darált
2 -
citrom leve
2 evőkanál -
tahini /ebben az esetben kendermagból készítve/
2-3 -
perzsa uborka vagy 1 nagy
1 evőkanál -
apróra vágott friss menta
1 evőkanál -
apróra vágott friss petrezselyem
1 evőkanál -
apróra vágott friss kapor
4 evőkanál -
víz

Instrukciók

  1. Vágjuk apróra az uborkát. Kezdje a kendermagok ledarálásával, a tahini-t, a darált fokhagymát, a citromlevet és a vizet. Keverjük össze vagy dolgozzuk el, amíg sima és krémes nem lesz. Ha túl sűrű, adjunk hozzá vizet 1 evőkanál egyszerre, amíg el nem éri a kívánt krémes állagot.
  2. Majd tegye egy közepes tálba. Keverje hozzá a gyógynövényeket és az apróra vágott uborkát. Azonnal tálaljuk, vagy tartsuk hűtött helyen, 2-3 napig légmentesen.

Forrás: https://www.carrotsandflowers.com


Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.