Tartalom

Cégunk 2012 óta nemesít és készít kender termékeket hogy egészségesebbé és ízletesebbé tegye életünk. Célunk hogy a kender, kender termékek és kender gyógyszerek ellérhetové váljanak mindanjiunk számára.

Cannadorra Trademark Certificate

Céginformáció

Zelená Zeme s.r.o.
Cég azonosító: 24728993
Adó azonosító: CZ24728993


A cég székhelye

Wuchterlova 523/5, Dejvice
16000, Prága 
Czech Köztársaság

Irodánk

Wuchterlova 523/5, Dejvice
16000, Prága 
Czech Köztársaság


Raktárunk

Zelená Zeme s.r.o.
Kosovská 10
58637 Jihlava
Czech Köztársaság


Információ a termékekről: info@cannadorra.hu

Vevőszolgálat: info@cannadorra.hu
Nagykereskedelem: eva@cannadorra.hu

Ismerje meg a Cannadorra csapatát:
Mi egy családi cég vagyunk és megpróbáljuk kivetíteni hitunk és értékeink összes partnerünk, ügyfelünk, beszállítók és vásárlóink számára. Ugyan akkor mindanjiunk használja a kender termékeket a minden napi életben ezért eladni csak azt tudjuk amiben mindanjiunk hisz.

Ondřej Šťovíček

Ondrej alapítója és vezérigazgatója Cannadorra.com-nak. Ő  első sorban a startégiára, fejlesztésre és a nemzetközi együttműködésre ügyel. Az ő célja hogy elérhetővé tegye a kender termékeket és gyógyszereket mindenki számára.


Batki Zoltán

Zoltán felelős a Magyar piacért és segít karban tartani weboldalunk. Egyúttal közreműködik az angol ügyfélszolgálattal is. Mindig nagyon nyugodt és szívesen segít ahol csak tud.


Horváth Éva

Éva nagyon kedves és lelkes, a magyorországi vásárlóknak ad tanácsot, és a nagykereskedőkkel tartja a kapcsolatot. Forduljon hozzá bizalommal, a kender termékkel kapcsolatban!

Email: eva@cannadorra.hu - Telefon: +36 30 176 7303


Eva Kellerová

Eva az üzleti ügyvezetonk a Német és Európai piacon. Ő ügyel az üzletfejlesztésre és nagykereskedelemre a Német piacon. Szenvedélye a kemény munka és hogy segítse az fejlesztését és élőre haladását a Cannadorra.com-nak és a kender iparnak.


Pavel Čermák

Pavel-nek nagy tudástára van a kenderről és annak gyógyító hatásairól. A Cannadorra-nál tanácsokkal segíti és tanácsokkal látja el vásárlóit.


Michaela Bayerová

Mísa értékesítési képviselő, aki a kisállat- és kender-kozmetikumokért felelős. Leggyakrabban állatorvosi rendelőkben vagy állateledel- és takarmányboltokban találkozhatunk vele. Vagy a szépségszalonokban, ahol szintén kendertermékeket kínál. Mísa szabadidejét szívesen tölti a hegyekben, nyáron túrázik, télen pedig snowboardozik.

michaela@zelenazeme.cz / +420 603 568 147


Soňa Fašinová

Sona cégünk üzleti és logisztikai menedzsere. Ő felügyel a kender termékek hibátlan szállítására a háztartások és cégek számára.
Köszönjük!


Michal Kozelka

Michal felelős a nagykereskedelemmel a Cseh, Morva és Szlováki régiókban. Ő nagyon barátságos, kíváncsi és lelkes új dolgokat tanulni.


Jana Šindelářová

Jana a raktárunkban dolgozik, ő gondoskodik arról, hogy az összes megrendelés helyes-e mielőtt postázzuk az ön számára.


Dáša Martínková

Dáša gondoskodik raktárunkban a kender termékek gyártásáról és forgalmazásáról. Segít a termékek fejlesztésében és a szolgáltatások áttekintésében.


Rudolf Baláš

A végtelenül kommunikatív Ruda. :)Ő gondoskodik Cannadorra internetes prezentálásáról, szeret Salsát táncolni és tudás vágya kielégíthetetlen. Mindig meglep minket az új érdeklődési koréiról, és hogy mennyit tud róluk beszélni. A türelmes precíz munkája mindig lenyűgöz minket. Ruda munkája hobbi a számára. :)