Gyakori kérdések

Vásárlási információk

A bankja és a Cannadorra a biztonsági ellenőrzés után azonnal megterheli a kártyáját. Ha a hitelkártyáját elutasítják, mindig van lehetősége arra, hogy banki átutalással fizesse ki a rendelését.

A megrendelés véglegesítése után a weboldalunkon keresztül küldünk Önnek egy e-mailt, amelyben megerősítjük a megrendelését. Ez az e-mail tartalmazza a megrendelés leírását, a bankszámlaszámunkat és a számlaszámot arra az esetre, ha bármilyen kérdéssel vagy problémával fordulna hozzánk. Győződjön meg róla, hogy megőrzi ezt az e-mailt, mivel a hivatkozási szám nélkül a kérelmek elhúzódhatnak.

Igen, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, amikor a csomagját feladjuk. Ha nyomon követési számra van szüksége, bármikor kapcsolatba léphet velünk, és megkaphatja a számot.

1. Ez azt jelentheti, hogy a megrendelését még nem készítettük elő, ezért jobb, ha felveszi velünk a kapcsolatot a info@cannadorra.hu e-mail címen vagy az online chaten.

2. Először ellenőrizze a spam mappáját is, mivel a visszaigazolásaink automatikusan generálódnak - néha ez egy piros zászló az e-mail kliensek számára. Ha az e-mail a spam mappában van, győződjön meg róla, hogy hozzáadja a Hemp Health-et a címjegyzékéhez. Ha a visszaigazolás nincs ott, ellenőrizze, hogy az Ön által megadott adatok helyesek-e, és ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba velünk a info@cannadorra.hu címen.

A megrendeléseket általában 24 órán belül (hétköznapokon) feldolgozzuk. Hétvégén és cseh ünnepnapokon nem adjuk fel a megrendeléseket.

Ha valamelyik termék hiányzik a rendeléséből, kérjük, azonnal értesítsen minket, hogy küldhessünk Önnek egy pótlást.

Lemondási szabályzat

A fogyasztóknak tizennégy napos elállási joguk van.

Elállási jog

Ön jogosult tizennégy napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

Az elállási határidő attól a naptól számított tizennégy nap, amelyen Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem a fuvarozó, az árut birtokba vette.

Az elállási jog gyakorlása érdekében egyértelmű nyilatkozatban (pl. postai úton küldött levélben vagy e-mailben) tájékoztatnia kell minket (Zelená Země, s.r.o, Wuchterlová 523/5, 160 00 Prága, info@cannadorra.hu , telefon: +36 30 176 7303) arról, hogy el kívánja mondani a szerződést. Használhatja a mellékelt felmondási formanyomtatvány mintáját, de ez nem kötelező. i

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlásáról szóló közleményét az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

A lemondás következményei

Ha Ön eláll a szerződéstől, indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amikor értesültünk az Ön elállási döntéséről, visszafizetjük Önnek az Öntől kapott valamennyi kifizetést, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve az Ön általunk kínált legolcsóbb szabványos szállítási módtól eltérő szállítási mód választása miatt felmerülő többletköltségeket). A visszafizetéshez ugyanazt a fizetési eszközt fogjuk használni, amelyet Ön az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha Önnel kifejezetten másképp állapodtunk meg; a visszafizetésért semmilyen esetben sem számítunk fel Önnek semmilyen díjat. A visszatérítést mindaddig megtagadhatjuk, amíg az árut vissza nem kaptuk, vagy amíg Ön nem igazolja, hogy az árut visszaküldte, attól függően, hogy melyik a korábbi időpont.

Az árut haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számított tizennégy napon belül, amikor Ön tájékoztatott minket a szerződés felmondásáról, vissza kell küldenie vagy át kell adnia nekünk. A határidő akkor teljesül, ha Ön a tizennégy napos határidő lejárta előtt elküldi az árut. Az áruk visszaküldésének költségeit mi viseljük. Az áru értékcsökkenését csak akkor kell megtérítenie, ha ez az értékcsökkenés az áru olyan kezeléséből adódik, amely nem szükséges az áru állapotának, tulajdonságainak és működőképességének ellenőrzéséhez.

Lemondási nyilatkozat-minta

(Ha el kívánja mondani a szerződést, kérjük, töltse ki és küldje vissza ezt az űrlapot).

- A panaszra: Zelená Země, s.r.o, Areál firmy Serviscentrum Vysočina, Kosovská 10, 58637 Jihlava, CZ.

info@cannadorra.hu

- Ezennel felmondom/lemondjuk (*) az általam/önmagunk (*) által az alábbi áruk (*)/az alábbi szolgáltatás (*) megvásárlására kötött szerződést.

- Megrendeltem (*)/megkaptam (*)

- A fogyasztó(k) neve

- A fogyasztó(k) címe

- A fogyasztó(k) aláírása (csak papíralapú értesítés esetén)

- Dátum

(*) Adott esetben törölni.

pdfMintaszerű lemondási űrlap.pdf
docxMegszüntetési formanyomtatvány
Itt találja az Ön elállási jogának részleteit: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Választhat, hogy előre vagy bankkártyával fizet.

Előre fizetés (banki átutalás): Kérjük, utalja át a vásárlás összegét az alábbi bankszámlára:
IBAN-szám: CZ6420600000000001110949
BIC/SWIFT: CITFCZPPXXX
Változó szimbólum: Az ön rendelésének száma
A bankszámla tulajdonosa: Zelená Země, s.r.o.
Bank: Citfin, 
Kérjük, a megjegyzés mezőbe írja be a rendelés számát.
Banki intézmény és cím: Radlická Str. 751/113e,158 00 Prága, Csehország

Bankkártya: A vásárlás összegét a megrendelés visszaigazolása után röviddel megterhelik a bankszámláján.

Ha további kérdései vannak hozzánk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy
e-mailben: info@cannadorra.hu vagy telefonon: +36 30 176 7303.

Szállítás Magyarországra Ár* Kiszállítási dátum**
Magyar posta 1300 Ft 2 - 3 munkanap
GLS 1600 Ft 2 - 3 munkanap
Csomagküldő.hu 745 Ft 2 - 3 munkanap

 

* Az ár a szállítmány súlyától függően emelkedhet

** Az árukat a fizetés megtörténte után küldjük ( bankártyás fizetés / banki átutaláss). Ez az Utánvétteles megrendeléskre nem érvényes. Utánvétel esetén a csomagot azonnal küldjük.

25.000.- Ft és maximum 10kg feletti kiskeresdelmi vásárlás esetén a kiszállitás ingyenes Magyarországra.


Fizetési módok:

  • Utánvét - fizetés postai úton a GLS, Magyar posta és a Csomagkülkdön keresztül lehetséges. Utánvéttel történő fizetéskor 300 Ft-ot számolunk fel.
  • Fizetés banki átutalással - számlára történő fizetéskor az árut csak az összeg kifizetése után küldjük el, ill. a számlánkra történő befizetés elfogadása.
  • Fizetés Bakártyával - még ebben az esetben is előre történő fizetésről van szó, így az árut csak az összeg kifizetése után küldjük el.

Az áruszállítás módjai:

Kérjük, hogy a csomag kézhezvétele során jelezze ha etleges fizikai károkat szenvedett a szállítás során, vagy tagadja meg a szállítmány átvételét.

Ökológiai okokból az árukat használt dobozokba csomagoljuk. Ezért nem számítunk fel csomagolást.