Kender karácsony a Cannadorra-nál

Szerző: Batki Zoltán

Már jön a karácsony, és a Cannadorra csapat szorgalmasan dolgozik, hogy minden csomag időben a megrendelőnél legyen. Hogyan tölti csapatunk a karácsonyt? Mit jelent ez a vakáció számunkra, és mi is adunk valamit a kender kivételével? :-)

Karácsony a Šťovíček családdal

Andrea és Ondrej a Cannadorra tulajdonosai. Az Ő feladatuk a helyes irányítás és az üzletfejlesztése.

christmas with stovicek family

Andrea, mit jelent neked a karácsony?

A karácsony számomra - varázslatot, családot, jókedvet jelenti, valamint adni és kapni.

Mire vársz a legjobban az idei karácsonykor?

Idén a karácsonyt otthon várjuk. Most először öten leszünk - lányunk, Majinka megszületett, és van egy kutyánk, Rori. Karácsony, hagyományos / nem szokványos, a kertben díszítjük fel a hatalmas fenyőfát, és az ajándékokat alá rakjuk.

Kérlek, mond el, mit adsz a családnak idén?

Mint minden évben, ebben az évben is meglepem családom és barátaim kender termékekkel, főként a CBD kókuszolajjal, amit mi készítünk és forgalmazunk.

Kristy és Zoli karácsonya

Kristyna elsősorban a Cannadorra külföldi nagykereskedelemért felelős és az angol és az olasz e-boltot kezeli. A mosolya a karácsonyi hangulatot idézi fel. Zoli, a barátja gondoskodik a magyar e-boltról, és ő a vezető e-shop adminisztrátor.

christmas by kristy and zoliKristy, mit jelent neked a karácsony?

Számomra a karácsony különösen alázatosságot jelent - abban az értelemben, hogy a legtöbbet a családdal lehet elérni.

Mire vársz a legjobban az idei karácsonykor?

Nagyon várom a csendet, és a szabadidőt ... de persze az ajándékokat, mert szeretek ajándékokat adni. Alig várom a jó ételeket, amelyeket együtt fogunk elkészíteni a párommal. Alig várom az első karácsonyt az új családtagunkkal Bailey-vel a kutyánkkal.

Kérlek, mond el, mit adsz a családnak idén?

A nagymamáknak varázslatos kender kenőcsöt, kutyánknak rengeteg kender csemegét, és persze még klasszikusan ruhákat és különböző apró meglepetéseket.

Pavel Čermák karácsonya

Pája a Cannadorra-ban elsősorban a Cseh Köztársaságban élő ügyfelekkel foglalkozik, és kender tanácsadóként is ismert. Gyakorlatilag folyamatosan telefonál, vagy e-mailt ír. Pája egyszerűen a legjobb. Lehetővé tette számunkra, hogy pillantást nyerjünk a magánéletébe.

christmas by pavelPája, mit jelent neked a karácsony?

Otthont, a karácsony elsősorban a jólét ünnepe és a családdal való találkozásé.

Mire vársz a legjobban az idei karácsonykor?

Mindannyian várjuk a karácsony estét, majd az Éjféli misét, amelyen minden évben rendszeresen részt veszünk a lányunkkal.

Mit adsz a szeretteidnek?

Családunk többsége egészséges ajándékokat kap. A lányomnak pedig természetesen egy egész kazalnyi játékot vásároltam.

Alexandra karácsonya

Bár Sasha számos világnyelvet beszél - beleértve a csehet is, és felelős néhány honlapunkért, Oroszországból származik. Otthon, nem ünneplik a karácsonyt, de az új évet igen. Milyen lesz a karácsony a Sasha számára?

christmas by alexandraMit jelent a karácsony számodra?

Oroszországból érkeztem. Mi inkább a szilvesztert ünnepeljük. Gyermekkorom óta a karácsony egyfajta varázslat, csend és kényelem társítja, különösen akkor, amikor reklámokat és filmeket látok díszített házakkal, ajándékokkal teli üzletekkel. Természetesen Oroszországban is minden színes, de az érzés teljesen más. Talán a nagy fagy miatt :D A karácsony egyfajta melegséggel tölt el, a forgalmas év után, a családunk végre találkozik és élvezzük egymás társaságát stressz nélkül.

Mire vársz a legjobban az idei karácsonykor?

Természetesen a karácsonyi piacot! Forralt bor és karácsonyi sütemények! Ruhák és sapkák (remélem, hideg lesz és hó). Béke és szabadság.

Mit adsz a szeretteidnek?

A szülők számára természetesen a CBD-t, hogy ellen tudjanak állni a durva orosz télnek :-) Nos, valami személyeset is, amit itt nem írok le, különben anyukám olvassa és tudni fogja mit kap. :D

Lucy karácsonya

Lucka gondoskodik a Cannadorra.fr-ról, a papír munkákról, segít ott, ahol szükség van rá, és ugyanakkor az állati kender termékek tanácsadója. Elmondta nekünk, hogy hogyan várják a karácsonyt.

christmas by lucyMit jelent neked a karácsony?

Főleg a ház és a szeretet melegsége. Családi kényelem…

Mire vársz a legjobban idén karácsonykor?

Étel, étel, és étel ..! Nem, viccelek ... :-) Mindenképpen várom a karácsonyi ünnepeket, hogy békében és csendben élni fogok a családommal, barátaimmal, köztük a négylábúakkal.

Mit adsz a szeretteidnek?

Mindenki számára valami mást, minden évben szeretek valami különlegeset adni. Ezért meglepetés. Elmondom azonban, hogy az idén természetesen a fánk alá kender ajándékok is fognak kerülni. A bátyám nállunk vásárol termékeket, amiket a nagymamánknak ad ... Sok a személyes ajándékokat adok az állatoknak in - konkrétan a lovaknak, egy halom sárgarépával és almával kedveskedek.

Karácsony Jihlavában

A Jihlava csapatnál kapcsolatba léptünk Dasha-val, a raktárigazgatóval. Dasha gondosan és szeretettel gondoskodik a Jihlava raktárról, ahol megrendeléseket rendszerezik egész Európába. Ez egy nagyon precíz munka, és nagyon értékeljük. Dasha azt is elmondta nekünk, hogy milyen lesz a karácsonya idén.

christmas in jihlavaDasha - mit jelent a karácsony számodra?

Stressz - nem, csak viccelek... :) család, kényelem és a szabadidőt.

Mit vársz a legjobban?

Nos az ajándékokat persze :-) és az első karácsonyt az unokámmal, aki ajándék számunkra.

Mit adsz a szeretteidnek?

Ezek mindenekelőtt személyes ajándékok, ezek a legfontosabbak számomra. A kutyáknak kender csemegét és olajat :-)

A Cannadorra csapata kellemes és békés karácsonyt kíván!

A Cannadorra csapata kellemes karácsonyt és EGÉSZSÉGBEN GAZDAG új évet kíván 2019-ben. Nagyon örülünk, hogy velünk van, mert elsősorban Ön a fontos számunkra, köszönjük itt van velünk.

christmas by cannadorra team