Tartalom
Kender és citrom Hummus
- Megjelent: 26.06.2019
- Módosítva: 24.11.2022
- Szerző: Zoltan Batki
Olasz konyha
Saláta
166 kcal
Kender Hummus, héjas kendermag szívvel. Ízletes, egyszerű és szuper tápláló, nagy szeretettel készült.
Hozzávalók
250g -
főtt csicseriborsó
75 g -
2 -
nagy gerezd fokhagyma
2 -
bio citrom leve
2 evőkanál -
6 evőkanál -
tahini
¼ teáskanál -
citromhéj
4 evőkanál -
viz
1 teáskanál -
só
1 teáskanál -
őrölt koriander
Elkészítése
- Törje össze a fokhagymát.
- Facsarja ki a citromot
- Reszelje le a citrom héjat.
- Keverjük össze az összes összetevőt turmixgépben, amíg krémes, sima nem lesz.
Kender olaj használatát javasoljuk tálaláskor.
Hozzászólás mint
Loading comment...
The comment will be refreshed after 00:00.