Csenge javulásának története

Szerző: Batki Zoltán

A cicám 13 éves FIV-es-macska AIDS- és veseelégtelenségben szenved. Ezekkel tökéletesen meg voltunk, mígnem 3 hónappal ezelőtt elkezdett betegeskedni. Először férges lett. Az állatorvos ajánlására féreghajtással kezeltük, melynek során a bal oldali szemhártyája felcsúszott a szeme elé.

Már ekkor elment a hangja. A szemére azt mondták ez a féreghajtás mellékhatása, majd elmúlik. Férgek mentek, hártya maradt.

Ezt követően náthás lett, szörnyű állapotba került. Folyt a váladék az orrából, szájából,lázas lett, nem evett, nem mozgott, semmi erő nem volt benne. Az állatorvos adott neki 2 hétre való antibiotikum injekciót. Az állapota viszont nem javult. Az antibiotikum kezelés végét követően már nem bíztam az orvosokban úgyhogy rengeteg utána olvasást követően természetes úton igyekeztem kezelni a náthát…, amiről akkor még nem tudtunk,de már az agydaganat tünetei voltak.

A bal oldala egyre szörnyebben festett, a szeme lebénult a bajszát lerágta és a feje is elkezdett amorf irányba kitekeredni. Ha nem macskáról volna szó, ebbe más állat akinek nem ilyen hajlékony, rugalmas a gerince már biztos belehalt volna. Majd láttam hogy valami nagyon nem stimmel és azonnal kihívtam a dokit.

Diagnózis: Megvakult és agydaganat.

csenge ül

14.-én vesztette el a látását, akkor hagyta abba a dorombolást. :(

A szívem ketté szakadt, azonnal kerestem hol tudok venni orvosi kannabiszt állatoknak. Ekkor találtam rá a Cannadorra oldalára! Készségesen segítettek az adagolást illetően! Csenge állapota pedig rohamos javulásnak indult.

A szeme világát már nem tudom visszahozni,de az állapota 9 nap alatt 50 százalékban javult!!! És folyamatos a javulás!

Nem lóg a nyelve, nem folyik a váladék sem az orrából sem a szájából sőt az orrjárata teljesen kitisztult. Fekvő helyzete is sokkal nyugodtabb, a lábai ellazulnak, kinyújtja őket, míg a cannabis beadása előtt maga alá húzott feszített görcsös helyzetben tudja csak tartani.

3 nappal ezelőtt ásított, nyújtózott és nyávogott!!! Nyávogással jelez ha szeretne valamit!!! Már vagy negyed éve nem jött ki semmi hang a torkán!

Erőre kapott, olyan erő van benne hogy egyedül akar mozogni. 3 napja ül , és magától áll, a dülöngélés minimalizálódott! A leges leges legnagyobb csoda hogy feláll, egyedül és megy. Apró csepprő távokat mert nagyon hamar elfárad és utána alszik is nyomban, de elindult! Támogatni kell ugyan, akkor jobban megy neki.

A másik fantasztikus javulás: A feje elkezdett vissza állni a normális helyzetbe és már nincs 180 fokban kitekeredve, csak enyhén. Ez hatalmas javulás 9 nap alatt!

Remélem, hogy a gyógyulási folyamat nem áll meg és hamarosan arról írhatok majd, hogy Csenge újra szalad , mosolyog és dorombol!

Telefonon folyamatosan hívtam a Cannadorát, még Húsvétkor is teljes körű telefonos segítséget kaptam

Köszönöm hogy rátok találtam. Úgy gondolom hogy nagyszerű emberek állnak e nagyszerű termék mögött.

Bettina - Csenge gazdája

.
.
.

A cikk megjelenése előtt ismét beszéltünk Bettinával, csenge gazdájával.

A cica állapota sokat javult, a fejtartása már teljesen normális, szépen jár, nem dülöngél most már. A szeme sajnos nem valószínű, hogy helyre jön, de reméljük, hogy legalább az egyik részlegesen használható lehet.


Nagyon köszönjük Bettinának, hogy megosztotta velünk tapasztalatait!

Reméljük, sok vásárlónk erőt merít belőle!

Ha gondodja van az adagolással kapcsolatban, nem biztos a dolgában nyugodtan jeleze felénk, telefonon, chat-en /munkanapokon 9-17 óra között/ vagy e-mailben.

Bettinának és Csengének is minden jót kívánunk!