Kender kozmetikumok - 6 ok, amiért érdemes kipróbálnia!

Szerző: Lucie Garabásová

Még mindig attól tart, hogy a kender kozmetikumok megfelelőek lennének-e a bőréhez? Azon gondolkodik, hogy kipróbálja-e? Feltétlenül alkalmazza, és mi 6 jó indokot mondunk Önnek, hogy miért olyan jó a kender kozmetikum!

1. Kender kozmetikumok - természetes termék

Igen ez így van! Termékeink vegyi, adalék anyagok nélkül készültek - a legtisztább hozzátevőket tartalmazzák, amelyek a természetből származnak és az emberek rendelkezésére állnak, akár bőrápoláshoz, akár szépségápoláshoz. A megfelelően kiválasztott kozmetikumok a legjobb választás az egész család számára, támogatják az Ön és az egész család egészségét!

2. Kendert tartalmaz - kenderolaj vagy CBD

A kenderolajat tartalmazó kozmetikumok nagyon jól alkalmazhatók az érzékeny bőrre, így az egész család számára, még a kicsi gyereknek is. A kenderolaj tökéletesen tápláló és kiválóan védő gátként szolgál a bőr számára a káros külső hatások ellen. Erõs gyulladásgátló képességgel rendelkezik. Segít a bőrbetegségek gyógyításában, a dermatitisz, atópiás ekcéma, pattanások, herpesz kezelésére...

.

A CBD-t tartalmazó kozmetikumok kiválóak a CBD gyulladásgátló és idegvédő tulajdonságai miatt. A CBD-vel ellátott gélek segítenek csökkenteni az izom- és ízületi fájdalmakat. Regeneráló bőrszérum - tanúsított kozmetikumok - pozitív hatással van a bőrsejtek megújulására, az egészséges bőkép kialkulásában.

3. Mindenki számára megfelelő

Ez alatt azt értjük hogy mindenkinek! Nem kell aggódnia! Mindenkinek megfelelő nemtől, kortól függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, anya vagy baba, idős vagy fiatal.

4. Elkészítettünk egy bevált receptet az Ön számára

A Cannadorra kender kozmetikuma saját műhelyünkből származik. Minden receptet gondosan előkészítünk; hónapokig fejlesztjük és fejlesztjük. Csak akkor, ha 100% -ban biztosak vagyunk benne (tesztek és analizisek alapján), engedjük forgalomba hozni az Ön számára.

.
.
.

5. Nem tesztelték állatokon

Soha nem engednénk, hogy termékeinket állatokon teszteljék. Szeretjük és tiszteljük az állatokat. Biztos lehet abban, hogy kozmetikumainkat nem tesztelték állatokon.

.
.

6. Támogassa Ön is a kender termesztését

Tudta, hogy számos oka lehet annak, hogy a kender megmentheti a világot? Tudta, hogy a kendernek: a növekedéséhez nincs szükség rovarirtóra; a kender felhasználható biológiailag lebontható műanyagok előállítására; kiváló megújuló bioüzemanyag; a kenderből készült anyagok nem tartalmaznak mérgező vegyi anyagok maradványait; segít a levegőszennyezés ellen.

És még sok más jó tulajdonság ... erről bővebben olvashat a Föld Napjáról szóló cikkünkben.