Tartalom
 Hozzászólás írása
Cseh konyha Ital 123 kcal 5 / 5

Az egész kendermag legjobb felhasználása, ha növényi tejet készítünk belőle, mely tartalmazza az összes fontos tápanyagot a legtermészetesebb módon. A kendermagtej tökéletesen alkalmas, mint gyermekek, mint felnőttek számára.

Teljes elkészítési idő

24 óra.

Előkészítési idő

5 perc

Főzési idő (perc)

24 óra

Adag

1

Teljes elkészítési idő: 24 óra.

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő (perc): 24 óra

Adag: 1

Hozzávalók

300 ml -
víz

Instrukciók

Hagyja egy egész csomag kendermagot 24 órán keresztül vízben ázni (kb 300ml) vagy míg néhány mag meg nem törik és elkezd csírázni. Ez általában eltart 1, 1/2 vagy 3 napig. Abban az esetben, kendermagok áztatása 24 óránál hosszabb ideig tart, azt javasoljuk, hogy az első 24 óra elteltével cserélje le a vizet, és helyezze az edényt a hűtőbe. Ezután naponta kétszer cserélje ki a vizet. Amikor a magok megfélően átáztak, öntsük le a felesleges vizet és helyezzük a magokat egy tálba vagy edénybe. Adjunk hozzá egy kevés vizet és keverjük össze alaposan. Szűrjük át egy darab vásznon vagy szitán. Miután a tej elkészült, az ön ízlésé szerint hígítható.

 


Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.