Bruschetta kenderolajjal
- Megjelent: 30.04.2019
- Módosítva: 24.11.2022
- Szerző: Zoltan Batki
Tipp egy finom és gyors vacsorához. Összejövetelek során remek borkorcsolya egy tökéletes fehérborhoz. Szereteni fogja ezt a finom és gyors receptet!
Hozzávalók
Elkészítése
Darabolja fel szépre a paradicsomot, még finomabb, ha koktélparadicsomot választ.. Majd keverje össze sóval,vagy választhatja a Bio-, provance-, illetve a medvehagymás kender fűszer sóinkat is, és friss tépett bazsalikommal, zúzott fokhagymával valamint Extraszűz kender olaj használatával.
Hagyjuk a keveréket 15-20 percig állni.
A pirított vagy szeletelt kenyérre öntsünk egy kis kenderolaj at. Helyezze a paradicsom mixet a kenyér tetejére majd szórjon a tetejére egy kis borsot és javasolt a hámozott kendermag használata is.
Jó étvágyat kívánunk!