Chili Con Carne kenderrel

Chili Con Carne kenderrelEz a Texas specialitás az egyik legjobb étel, amit a családodnak vagy barátaidnak elkészíthet.

Hozzávalók

5 evőkanál - Kender vaj
80 dkg - Fekete bab
80 dkg - Fekete szemű borsó
80 dkg - Vörösbab
1/5 kanál - Kenderfehérje
2 - Apróra vágott hagyma
3 - Apróra vágott paradicsom
1,5 kg. - Marhahús
1/3 csésze - Vörösbor
3 evőkanál. - Worcester
2 evőkanál - Chili por
2 evőkanál - Kömény
1,5 teáskanál - Őrölt pirospaprika vagy porított cayenne bors

Instrukciók

Egy nagy lábasba rakja bele az összes babot, borsót és tegye alacsony hőfokra főni. Miután elkezd gyöngyözni, adjuk hozzá a bort, az összes fűszert és a Worcester szószt.

30–45 perc elteltével adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot és hagymát. Miután ezt megtette, adjuk hozzá a főtt marhahúst.

20 - 30 perccel a tálalás előtt, adjuk hozzá a kender vajat /Ghee/.

Miután elkészült a finom étel, tálalja. Jó étvágyat!

Figyelem, gyomorégést okozhat!