Tartalom
Sült fokhagymás avokádó pirítós + kendermag és chili pehely
- Megjelent: 24.09.2019
- Módosítva: 03.05.2023
- Szerző: Zoltan Batki
Európai konyha
Előétel
143 kcal
Íme egy szép és egyszerű, de nagyszerű ízléses recept az induláshoz. Íme a legjobb pirítós!
Hozzávalók
4 szelet -
kovászos kenyér
1-2 db -
sült hagyma gerezd, hély nélkül
1 -
nagy avokádó, vékonyra szeletelva vagy törtve
Chili pehely (aprított chili paprika)
Só - Bors
Elkészítése
- Pirítsuk meg a kenyérszeleteket aranysárgára
- Kenje szét rajtuk a sült fokhagymát.
- Ezután fektesse rá az avokádó szeleteket, vagy tegye rá az összetört avokádót.
- Szórja meg a kívánt mennyiségű kendermaggal, piros chilipehellyel, sóval és borssal.
Hozzászólás mint
Loading comment...
The comment will be refreshed after 00:00.