Kender Tabbouleh
A kender tabbouleh készítése hihetetlenül egyszerű és szupergyors! Csak egy tál, 11 alapanyag és egy kés szükséges a zöldségek aprításához! Miután mindent apróra vágtak, csak dobd bele egy tálba.
Hozzávalók
1 csésze - Hántolt kendermag
1/2 csésze - Kockára vágott vöröshagyma
1 1/2 csésze - Koktélparadicsom, negyedekre vágva
1 - uborka - Apróra aprítva
2 evőkanál - Kendermagolaj - vagy -olíva
1 csésze - Friss menta, apróra vágva
1 csésze - Apróra vágott petrezselyem
1 gerezd - Fokhagyma, darálva vagy reszelve
1 - Citrom leve
1 teáskanál - Tengeri só
Őrölt bors ízlés szerint
Instrukciók
Tegye az összes hozzávalót egy nagy tálba, és keverje össze. Kóstolja meg és adjon hozzá további citromlevet, kender olaj és borsot, ha szükséges. Tálaljuk azonnal, vagy hűtsük le a hűtőszekrényben, amíg készen áll a tálalásra. A tál alján összegyűlhet egy kevés folyadék ha állni hadjuk, csak jól keverje meg, ha ez megtörténne.
Tálalások a kendermag használa szinte elegedhetewtlen :)