Sült fokhagymás avokádó pirítós + kendermag és chili pehely

Sült fokhagymás avokádó pirítós + kendermag és chili pehelyÍme egy szép és egyszerű, de nagyszerű ízléses recept az induláshoz. Íme a legjobb pirítós!

Hozzávalók

4 szelet - Kovászos kenyér
1-2 db - Sült hagyma gerezd, hély nélkül
1 - Nagy avokádó, vékonyra szeletelva vagy törtve
Kendermag
Chili pehely (aprított chili paprika)
Só - Bors

Instrukciók

  1. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket aranysárgára.
  2. Kenje szét rajtuk a sült fokhagymát.
  3. Ezután fektesse rá az avokádó szeleteket, vagy tegye rá az összetört avokádót.
  4. Szórja meg a kívánt mennyiségű kendermaggal, piros chilipehellyel, sóval és borssal.