Tartalom
  • Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak
  • Ideális gluténmentes diétához és az egészségtudatos táplálkozásra törekvők számára
  • Próbálja ki a sókat és a kender fűszereket saját maga

4 különböző típusú kendersót kínálunk, milyen véleményt szereztek velük a vásárlók?

Aki szereti a kávét annak mindenképpen ajánlom kipróbálásra

Aki szereti a kávét annak mindenképpen ajánlom kipróbálásra. Az enyhe, kellemes íze mindenképpen feldobja a reggelt, de napközben sem bántó. Már korábban is jeleztem, hogy az egyetlen hibát abban látom, hogy a kávét nem árulják legalább kétkilós kiszerelésben :-D :-D :-D :-D Mert mind a 100 grammos, mind a 250 grammos kiszerelés egyből elfogyott :-D :-D :-D :-D

5 / 5
Dusan Pala

Amióta ezt a testápolót használom, nincs gondom az irritált bőrrel

 A Cannadorra remek kozmetikumot készít, amit sokat használok, ez a testápoló, amit borotválkozás után, de szükség szerint az egész testemen használok. De leginkább borotválkozás után. Amióta ezt a testápolót használom, nincs gondom az irritált bőrrel sem az arcomon, sem a fejbőrömön. Nem túlságosan illatos, így a fiúknak nem kell aggódniuk, hogy túlságosan érezhető az illata :-D ;-) :-D Remek cucc, ajánlom kipróbálásra.

5 / 5
Dusan Pala

Nem tudok betelni a Cannadorra és termékeikkel.

Teljesen elégedett vagyok a Cannadorra termékekkel és Éva kedves szakmai hozzáállásával. Sok márkát kipróbáltam már, de ez verhetetlen. Először magam használtam a termékeket, majd Éva ajánlása alapján vásároltam a Parkinson-kóros páromnak is, és nagyon hálásak vagyunk e segítségért. A párom sokkal jobban érzi magát, és egész nap mindenféle jelentős probléma nélkül tud cselekedni. Mindketten jobban megbirkózunk a stresszel, jobb az alvásunk minősége, és így jobb lesz a napunk. Köszönöm szépen.

5 / 5
Dóra

Kendersó és az én tapasztalataim

Hihetetlenül hangzik, de az én konyhámban már csak a kendersónak van becsületbeli helye! Könnyű, jó az íze, és egyszerűen nem tudok betelni vele. Kipróbáltam a Provence fűszerkeveréket is grillezéshez, és szintén lenyűgözött. A férjemnek a chilis kendersót fogom ajándékozni, mert szereti a csípőset... Azt hiszem, ezzel a termékkel nem lehet melléfogni.

5 / 5

Kender a konyhában

A konyhában a kenderliszt révén jutottam el a kenderhez, amivel nem tudok betelni. Gyakorlatilag az összes lisztet, amit a konyhában használok, ezzel helyettesítettem. Kíváncsiságból kipróbáltam a kendertésztát is. Nagyon tetszett.

4.5 / 5