Kender fehérje - tapasztalatok és vélemények

Érdekelnek a kenderfehérjével kapcsolatos tapasztalatok? Olvasd el a valódi vásárlói beszámolókat a kenderfehérjéről. A legmagasabb minőségű növényi fehérje 90%-os felszívódási képességgel és mind a 23 természetes aminosavval. A fehérje rostokban, klorofillban és telítetlen omega 3, 6 és 9 zsírsavakban gazdag.

 

Cannadorra kendertermék tapasztalataim

Üdvözlöm a kendertermékek összes fogyasztóját ;-) és a Cannadorra rajongóit.

A nevem Dusan Pala és akik követik a Cannadorra honlapot, már láthattak néhány cikket rólam.

Ebben a bejegyzésben szeretném mintegy összefoglalni a Cannadorra-val való együttműködésemet, és megosztani a kendertermékek használatának 4 évét és a velük kapcsolatos tapasztalataimat.

Mindenképpen egy hatalmas kiáltással kezdeném az egész Cannadorra csapatnak, hiszen ők nem csak óriási szakemberek, akik tökéletesen értik a munkájukat és az összes általuk kínált terméket de az emberi oldaluk is teljesen lenyűgöző. Manapság kincs, ha találsz valakit, akinek a szíve a helyén van. Nagyon nagyra értékelem a munkájukat és a hozzáállásukat és nagyon köszönöm nekik mindazt, amit az emberekért és az állatokért tesznek.

Szeretném elmondani, hogy nekem személy szerint a termékek hosszú távú használata mindenképpen kellemesebbé és jobbá tette az egészségemet, az immunitástól kezdve a regeneráción át a nyugodt és stresszmentes pillanatokig.

A kender és a CBD termékek igazán nagyszerű előnyökkel járnak, amit biztosan mindenki megérdemel közületek.

Köszönöm a figyelmeteket és hajrá, próbáljátok ki a termékeket ;-) ;-)

 

Amikor diétázom, kenderfehérjét használok!

A férjemmel már régóta használunk kenderfehérjét és kendermagokat. Segítenek a fogyókúrában, nem kell figyelnem az összes szükséges anyag bevitelére, miközben csökkentem a táplálékbevitelemet, és nagyon jól érzem magam.

 

Naponta fogyasztok fehérjét

Rendszeresen használok kenderfehérjét, amelyet a reggeli zabkásámhoz vagy a saját magam által készített fehérjeszelethez adok.

 

A napom kenderfehérjével kezdődik

A sport az életem, a kikapcsolódás és a szórakozás. Minden nap összekeverem a kenderfehérjét egy fél banánnal és rizs- vagy zabtejjel.Imádom az energiát, amit ad. És felgyorsítja a gyógyulást is!