Kenderolaj és kendermag - vásárlói tapasztalatok

  • A kender olaj a kendermag hidegsajtolásával állítják elő.
  • A Cannadorra kendermagolaj 23 természetes zsírsavat tartalmaz, telítetlen és telített omega 3-6-9 zsírsavakat, amelyek tökéletes egyensúlyban vannak.
  • A kendermagolaj finom diós aromájával minden konyhában jól használható.
  • Csak olyan termékeket kínálunk, mint az olaj és a vetőmagok bio minőségben.

Milyen tapasztalataik vannak a vásárlóknak a kenderolajjal és a kendermagokkal kapcsolatban?

 

Tapasztalat a kenderolajjal kapcsolatban

A Cannadorra kenderolaját naponta használom, hogy feltöltsem a szervezetemet esszenciális telítetlen zsírsavakkal.

 

Minden nap kenderolajat és magot fogyasztok

Általános iskolai gyerekekkel dolgozom, és ahogy teltek az évek, amit persze egyikünk sem akar bevallani, egyre többet gondolkodtam azon, hogyan tartsam a testemet és különösen az egészségemet a lehető legjobban fitten. Sokszor fáradtan jöttem haza, és már nem volt kedvem semmit sem csinálni otthon. Mivel nem vagyok híve a drága gyógyszereknek, és nem akarom a szervezetemet terhelni a szedésével, ezért az interneten kerestem valamit, amiben megbízhatok. A nagynéném sokkal bátrabb, és abban a pillanatban, amikor a modern orvostudomány rákot diagnosztizált nála, elkezdett egy kannabiszterméket szedni, és világcsoda, a problémája jelenleg megszűnt. A rák eltűnt a szervezetéből. Ezért fordítottam a gondolataimat a KENDER felé - egy növény felé, amely feltűnésmentes, számomra addig ismeretlen, de nagyszerű hatással van a szervezetünkre. Utánanéztem az interneten a kendertermékekről szóló információknak, és elkezdtem gondolkodni a felhasználásukon. felszereltem a konyhámat kenderteával, kenderolajjal, kendersóval és kendermaggal, és elkezdtem használni őket. Nem tudom elképzelni, hogy ne fűszerezzem az ételeimet kendersóval, imádom a különböző salátákat, kenderolajjal meglocsolva és kendermaggal megszórva. És ha más nem is, a vajas, paradicsomos kenyér kendermaggal megszórva mindig kihozza az ízlésemet a kábulatból. Egy csésze kendertea a munkából hazaérve, a meleg kályha mellett a karosszékemben megivva, minden nap egy kellemes pillanat a pihenésre a napi szellemi megterhelő munkám után, amit nagyon szeretek. Sokkal jobban érzem magam, és a kendertermékeket beiktattam a napi étrendembe. Most már várom a napsütéssel és új erővel teli tavaszt, amelyet, úgy hiszem, szintén ettől a varázslatos növénytől nyertem.

 

Frissebnek, egészségesebbnek érzemmagam

Frissebnek egészségesebbnek érzemmagam, és nem kaptam el az infulenzát.

 

Észleltem a vérnyomásom és az állóképességem javulását

Fél literes kiszerelésű kender olajjal próbálkoztam a második üvegnél már észleltem a vérnyomásom és az állóképességem javulását