Kender és csokoládé brownies

Kender és csokoládé browniesA kender brownie az Ön ízlésének megfelelően változhat. Ősszel lehet hozzá almát, télen kókuszt vagy narancshéjat adni. Egészségére!

Hozzávalók

1 kocka - Nem sós vaj Kendervaj, kenderolajból

A tésztához:

Kendermag
1 csésze - Kender fehérje
1 csésze - Kenderlisztet
6 evőkanál - Kenderes vajat
2 - Csokoládé
¼ csésze - Kakaó
½ kanál - Sütőport
½ csésze - Cukornád
2 kanál - Vanília
2 - Tojás

Instrukciók

Hogyan készítsünk kender vajat:
Keverjük össze a vajat, és fokozatosan adagoljuk a kendermag olaj, amíg a krémes állagú nem lesz. Ha kicsit édesebben szerei, adjon hozzá egy pár teáskanál mézet.

Kender vaj, kender teából:

Hagyja, hogy egy kocka vaj feloldódjon egy közepes serpenyőben. Adjunk hozzá kender teák és melegítsük kb. 45 percig. Keverjük meg néha. A forralás után préseljük át a vajat, és tegyük egy edénybe.

A tészta

Az összes száraz összetevőt keverje össze. Verje fel a vajat a tojással, majd adjuk hozzá száraz hozzávalókat. Végül adjunk hozzá csokoládé-zsetont, reszelt almát majd szórjuk meg a tésztát a kendermagok használatával.
Süsük 30 percig közepes hőségben.