Tartalom
 Hozzászólás írása
Olasz konyha Főtt étel 535 kcal 4.5 / 5

Egy olyan mártás, amely ízlével és erős krémes konzisztenciájával meghökkent. Nem is beszélve az előkészítés sebességéről :-) Mindenképpen próbálja ki!

Teljes elkészítési idő

35 perc.

Előkészítési idő

5 perc

Főzési idő (perc)

30 perc

Adag

2 adag

Teljes elkészítési idő: 35 perc.

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő (perc): 30 perc

Adag: 2 adag

Hozzávalók

1/2 csésze -
nyers kesudió
1/2 csésze -
1/2 csésze -
sima cukrozatlan mandulatej
1 evőkanál -
friss citromlé
2 gerezd -
fokhagyma, összetört és hámozott
½ - 1 teáskanál -
tengeri só (egy teáskanállal használjon, ha nem sózza meg a tésztát!)
Frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
Kis csipetnyi -
szerecsendió (opcionális)

Instrukciók

  1. Áztassa a kesudiót meleg vízben legalább 30 percig, hogy megpuhuljon. Használat előtt öntse le a vizet róla.
  2. Adjon hozzá minden összetevőt egy nagy teljesítményű mixerbe, és turmixolja össze alaposan 2 percig, vagy amíg a szuper krémes és sima lesz.
  3. Tálalja kedvenc tésztájával vagy a zöldségeivel.
  4. A maradékot tárolja hűtőben.

Ne feledje! Tészták eseteben szinte kötlező a kendermag és a kendermag olaj haszláata a tálalásnál! :)


Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.