Burgonyapüré kenderrel és cheddar sajttal

Burgonyapüré kenderrel és cheddar sajttalLepje meg családját vagy barátait különleges burgonyapürével. Köszönhetően a CBD kender vajnak /Ghee/ egy igazán egészséges étel.

A cheddar sajttal és tejföllel együtt csodálatos ízű! Jó étvágyat!

Hozzávalók

1/2 - 1 fakanál - Kender CBD vaj
4 nagy - Burgonya
1 fej - Fokhagyma
1 csésze - Aprított cheddar sajt
1/2 csésze - Tejföl
Só / bors - ízlés szerint /Medvehagymás -kenderes fűszersó/
1 evőkanál - Olívaolaj (a fokhagyma sütéséhez)

Instrukciók

Először elkészítjük a sült fokhagymát.

Vágja le a fokhagymafej alsó részét, és dörzsölje körbe egy evőkanál olívaolajjal vagy kender olaj is remek erre a célra fokhagymát. Csomagolja fóliába és süsse a sütőben 40-50 percig 180c-on. A fokhagymának puhának kell lennie, és egy villa segítségével, kézzel meg lehet hámozni.

Miközben sül a fokhagyma,, darabolja fel a hámozott burgonyát kockákra és főzze meg sós vízben. Miután a burgonya puhára főtt, öntse le a vizet róla és egy nagy keverőedényben keverje pépesre /kézzel, soha ne használjon erre a műveletre robotgépet/. Adja hozzá a Kender CBD vajat, amely segíti a keverést. Ezután adjuk hozzá a tejfölt, a sajtot, a sült fokhagymát, a sót /nagyon finom a medvehagymás kender fűszer sóval/ és borsot, majd keverjük össze. Körülbelül hat adagot kapunk, és azonnal tálalhatjuk.