Tartalom
  • A kender olaj a kendermag hidegsajtolásával állítják elő.
  • A Cannadorra kendermagolaj 23 természetes zsírsavat tartalmaz, telítetlen és telített omega 3-6-9 zsírsavakat, amelyek tökéletes egyensúlyban vannak.
  • A kendermagolaj finom diós aromájával minden konyhában jól használható.
  • Csak olyan termékeket kínálunk, mint az olaj és a vetőmagok bio minőségben.

Milyen tapasztalataik vannak a vásárlóknak a kenderolajjal és a kendermagokkal kapcsolatban?

Tapasztalat a kenderolajjal kapcsolatban

A Cannadorra kenderolaját naponta használom, hogy feltöltsem a szervezetemet esszenciális telítetlen zsírsavakkal.

4.5 / 5
László

Minden nap kenderolajat és magot fogyasztok

Általános iskolai gyerekekkel dolgozom, és ahogy teltek az évek, amit persze egyikünk sem akar bevallani, egyre többet gondolkodtam azon, hogyan tartsam a testemet és különösen az egészségemet a lehető legjobban fitten. Sokszor fáradtan jöttem haza, és már nem volt kedvem semmit sem csinálni otthon. Mivel nem vagyok híve a drága gyógyszereknek, és nem akarom a szervezetemet terhelni a szedésével, ezért az interneten kerestem valamit, amiben megbízhatok. A nagynéném sokkal bátrabb, és abban a pillanatban, amikor a modern orvostudomány rákot diagnosztizált nála, elkezdett egy kannabiszterméket szedni, és világcsoda, a problémája jelenleg megszűnt. A rák eltűnt a szervezetéből. Ezért fordítottam a gondolataimat a KENDER felé - egy növény felé, amely feltűnésmentes, számomra addig ismeretlen, de nagyszerű hatással van a szervezetünkre. Utánanéztem az interneten a kendertermékekről szóló információknak, és elkezdtem gondolkodni a felhasználásukon. felszereltem a konyhámat kenderteával, kenderolajjal, kendersóval és kendermaggal, és elkezdtem használni őket. Nem tudom elképzelni, hogy ne fűszerezzem az ételeimet kendersóval, imádom a különböző salátákat, kenderolajjal meglocsolva és kendermaggal megszórva. És ha más nem is, a vajas, paradicsomos kenyér kendermaggal megszórva mindig kihozza az ízlésemet a kábulatból. Egy csésze kendertea a munkából hazaérve, a meleg kályha mellett a karosszékemben megivva, minden nap egy kellemes pillanat a pihenésre a napi szellemi megterhelő munkám után, amit nagyon szeretek. Sokkal jobban érzem magam, és a kendertermékeket beiktattam a napi étrendembe. Most már várom a napsütéssel és új erővel teli tavaszt, amelyet, úgy hiszem, szintén ettől a varázslatos növénytől nyertem.


5 / 5
Kata

„frissebnek egészségesebbnek érzemmagam“

Frissebnek egészségesebbnek érzemmagam, és nem kaptam el az infulenzát.

4.5 / 5
Tibor

„észleltem a vérnyomásom és az állóképességem javulását“

Fél literes kiszerelésű kender olajjal próbálkoztam a második üvegnél már észleltem a vérnyomásom és az állóképességem javulását

5 / 5
Dénes