Tartalom
 Hozzászólás írása
Világkonyha Előétel 180 kcal 4 / 5

Ízletes mártás avokádóból, almából és kendermagok használatával. Remek mártás rágcsákhoz összejövetelek során vagy csak mint egészséges nasi kenyérre kenve.

Teljes elkészítési idő

20 perc.

Előkészítési idő

15 perc

Főzési idő (perc)

5 perc

Adag

4

Teljes elkészítési idő: 20 perc.

Előkészítési idő: 15 perc

Főzési idő (perc): 5 perc

Adag: 4

Hozzávalók

2 -
avokádó
2 -
alma
2 evőkanál -
2 evőkanál -
mazsola
1 evőkanál -
1 -
zeller zöldje
1/2 -
citrom leve

Instrukciók

Az avokádókat elfelezzük, a magot kiemeljük, a húsát kikanalazzuk (probáljuk nem megrongálni az avokádó hélyát a müvelet során). Majd egy villával pürésítjük és meglocsoljuk a citromlével (a barnulás megakadájozása érdekében).

Az almát reszeljük le és a zeller zöldje vágjuk fel apróra majd finoman keverjük össze az avokádópürével. Adjuk hozzá a kendermag ot, az apróra vágott mazsolát, és az ízesítőt majd adjon hozzá egy csipetnyi sót, fahéjat és olajat ( kender olaj ). A keverékkel töltse meg az avokádó héját. Az avokádót kendermaggal, almaszeletekkel díszítheti.


Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.