Avokádó almával és kenderrel
- Megjelent: 15.11.2015
- Módosítva: 28.06.2023
- Szerző: Zoltan Batki
Ízletes mártás avokádóból, almából és kendermagok használatával. Remek mártás rágcsákhoz összejövetelek során vagy csak mint egészséges nasi kenyérre kenve.
Hozzávalók
Instrukciók
Az avokádókat elfelezzük, a magot kiemeljük, a húsát kikanalazzuk (probáljuk nem megrongálni az avokádó hélyát a müvelet során). Majd egy villával pürésítjük és meglocsoljuk a citromlével (a barnulás megakadájozása érdekében).
Az almát reszeljük le és a zeller zöldje vágjuk fel apróra majd finoman keverjük össze az avokádópürével. Adjuk hozzá a kendermag ot, az apróra vágott mazsolát, és az ízesítőt majd adjon hozzá egy csipetnyi sót, fahéjat és olajat ( kender olaj ). A keverékkel töltse meg az avokádó héját. Az avokádót kendermaggal, almaszeletekkel díszítheti.
Hozzászólás mint
Legyen Ön az első, aki hozzászól.