Tartalom

 

Még mindig előítéletei vannak a kenderrel vagy a CBD-vel szemben, vagy kérdései vannak a használatával kapcsolatban? Vegye igénybe INGYENES kendertanácsadási szolgáltatásunkat.

A kender és annak egészségre gyakorolt hatása eléggé elterjedt téma, az emberek mégis kevés ismerettel rendelkeznek, és nem tudják, hogyan kell használni a kendertermékeket.

A kender klinikánkon hozzáértő tanácsadókat talál, akik mindig szívesen adnak tanácsot a termék kiválasztásával és a megfelelő adagolással kapcsolatban. A CBD használata során végig Önnel maradunk, és bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatba léphet velünk online chat-en keresztül (minden hétköznap 9:00 és 17:00 között vagyunk online), vagy hívjon minket a  +36 30 176 7303-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a info@cannadorra.hu címre.

Személyre szabott kender-tanácsadás a probléma típusának megfelelően

Kérdezz tőlünk az online űrlapon keresztűl

 

Kérem adja meg nevét.
Kérem adja meg e-mail címét.
Kérem adja meg telefonszámát.
Kérlek tölcsd ki ezt a mezőt.

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon!

Kollégáink mindig elérhetők az alábbi elérhetőségeken:

 

Horváth Éva

Éva nagyon kedves és lelkes, a magyorországi vásárlóknak ad tanácsot, és a nagykereskedőkkel tartja a kapcsolatot. Forduljon hozzá bizalommal, a kender termékkel kapcsolatban!

Email: eva@cannadorra.hu - Telefon: +36 30 176 7303 

Batki Zoltán

Zoltán felelős a Magyar piacért és segít karban tartani weboldalunk. Egyúttal közreműködik az angol ügyfélszolgálattal is. Mindig nagyon nyugodt és szívesen segít ahol csak tud.

Email: zoltan.batki@cannadorra.hu