Tartalom
 Hozzászólás írása

Az ekcéma meglehetősen kellemetlen lehet, és sok felnőttet érinthet. De mi van akkor, ha az ekcéma nyugtalanítja a gyermeket? Ha Ön is azok közé tartozik, akinek magának is problémái vannak, vagy ismer valakit, aki ilyen bőrbetegséggel küzd, akkor feltétlenül olvasson tovább! A 7 éves Elishka története igazi tanúbizonyság arról, hogyan működik a kender kenőcs a gyakorlatban ekcéma esetén.

Életünk atópiás ekcémával

Lányunk, Elishka idén ünnepelte 7. születésnapját, és több éve küzd testszerte súlyos atópiás ekcémával. Az atópiás ekcéma gyakorlatilag gyógyíthatatlan betegség (bár személyesen is találkoztunk olyan gyerekekkel, akik "csak kinőttek belőle"), de mégis igyekszik a legjobbat nyújtani gyermekének, és ami a legfontosabb, nem hagyja, hogy szenvedjen.

Az ilyen ekcéma viszkető is lehet, és el kell magyarázni a kisgyereknek, hogy ne vakara - persze ez mindig lehetetlen, és sokszor az éjszakák is igazi horrorok voltak számunkra, mert a kicsi fulladozhatott és ettől az ekcéma sokkal rosszabb lett. Mindenféle terméket kipróbáltunk, és kezdtem úgy érezni, hogy az tudásom végén vagyok. Természetesen tudom, hogy az ekcéma nem csak az előkészületekről szól, hanem attól is, hogy mit eszel, akár stresszes vagy, akár nem, ezeket a tényezőket folyamatosan figyelembe vesszük, és igyekszünk jó körülményeket teremteni a lányunknak. de az élet nem könnyű, és a tesó születésével persze kicsit nőtt a stressz, meg mikor először ment suliba stb.. :-)

A krémek kínálatának nem volt vége

Mivel 3 gyerekes anyuka vagyok, gyakorlatilag vásárolok, és ha valahol volt ingyen posta, akkor többet vettem, de hamar rájöttem, hogy a több vásárlás igazából hiba volt... Az első héten a sok  ajánlott kenőcsök közül több meg is felelt Elishkának - vegye figyelembe, hogy ezek nem olcsó lehetőségek, nagyon drága kozmetikumokat vásároltunk, orvosok, barátok stb. javaslatára. Az eredmény azonban minden ugyanúgy működött: egy hétig működött, majd egy hét után. héten megoldottuk a jelenetet Elishkával este, mert nem akarta hagyni, hogy a kenőcsök, krémek csípő, hámló, piros foltokat hagyjanak bőrén.

A kender kenőcs és a körömvirág kivonat elősegíti bőre gyógyulását, ...

Ár
Ár3 400 Ft

Kender kenőcs kender kivonatot és chilit tartalmaz melyek, ideálisak ...

Ár
Ár3 400 Ft

A kender kenőcs és a körömvirág kivonat elősegíti bőre gyógyulását, ...

Ár
Ár1 100 Ft

Kender kenőcs kender kivonatot és chilit tartalmaz melyek, ideálisak ...

Ár
Ár1 100 Ft

Utam a kenőccsel a Cannadorra-tól

Egy este elegem lett ebből az egészből, és elkezdtem a  kenderkenőcs után kutatni. Rábukkantam Cannadorra oldalra, ahol felvettem a kapcsolatot a szakértőkkel és nagyon kedves tanácsokat adtak. Végül úgy döntöttem, hogy a kender kenőcsöt választom, és azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb döntésem volt!

Elishka eleinte gyanakodott – elvégre annyi előzőleg kipróbált termék miatt már ami már csalódást okozott. De egy hét, kettő, három... és még mindig Cannadorra kenőcsöt használunk, és nem kellett semmitől tartanunk. Semmi sem iritálta Elise bőrét! Ez így ment tovább, és nagyon boldog voltam, hogy találtunk valamit, ami hihetetlenül jól működik és egyben sokat segít nekünk. Elishka ekcémája nagyon lecsillapodott - naponta kétszer kenjük be - reggel és este az egész testén, és nagyon látszik.

A kender kenőcsöt nem szabad kihagyni

Esküszöm, hogy ez a kenőcs többé nem hiányozhat otthonunkból. Ha ismeri ezt a terméket, tudja, hogy tényleg nagyon zsíros, és ez sokszor problémát okoz számomra, ha időnként kimosom a kenőcsfoltos ruhákat – főleg, ha öko-mama akarsz lenni és öco-ban mosni, öco-termékekkel :-) . De ezek valóban apró hibák, amelyek teljesen felülmúlják a kenőcs működését. Néha még magammal is meg kell küzdenem a kenderkenőcs illata miatt - elvégre ha naponta kétszer kenjük be, sok nap van, amikor már nem tudom "megszagolni" (ez csak én vagyok, a lányom soha és ha ez megtörténik, akkor időnként cseréljük ki a kenderkenőcsöt egy másik gyógyszertári kenőccsel, vagy kender testápolóval, amit szintén Önöktől kaptunk. De tudom, hogy soha nem kenhetek más kenőcsöt Elishka arcára, mint amit Önöktől vásárolunk:)

 

Van még 2 fiam - szerencsére nem szenvednek ilyen kiterjedt ekcémától, de időnként kiszárad a bőrük is. Ezután azonnal kihúzzuk a kenderbőr kenőcsöt, és hatékonyan kezeljük ezt a problémát.

Nagyon köszönöm, hogy vannak, és olyan termékeket készítenek, amelyek segítenek!

Nagyon köszönjük az anyukának, aki megosztotta velünk az egész történetét, és sok egészséget kívánunk nem csak a lányának, hanem az egész családjuknak!

Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.