Tea a női hormonháztartásért

Szerző: Batki Zoltán

Ezt a terméket kifejezetten Önnek - nőknek - fejlesztettük! A palástfű és a kender erejének kombinációja egy egyedülálló teát hozott létre nők számára, amely támogatja a hormonális egyensúlyt. Azt is megtudhatja, mit csinál és hogyan kell használni.

Hölgyek Titka tea nőknek – hogyan működik?

A palástfüvet a „női boldogság gyógynövényének” is nevezik, ezért, ahogy a neve is sugallja, elsősorban nők számára hasznos gyógynövény, és azt is tudjuk, hogy a CBD-nek megvannak a maga sajátos hatásai a nők számára.

Maga a palástfű növényi hormonokat tartalmaz, amelyek szintén pozitívan hatnak a női szervezet hormonális folyamataira. Ez segít az egyenletes menstruációs ciklus biztosításában. A palástfű rendszeres használatával nem valószínű, hogy észreveszi a hírhedt premenstruációs szindrómát, mert képes enyhíteni az izzadást, az idegességet, a szorongást és az álmatlanságot. Ezek a hatások menopauza esetén is jók, és a teában található kender fokozza őket, amelynek nagyon hasonló hatásai vannak.

Kendertea Férfiak és Hölgyek számára

A nők még szülés után is értékelni fogják a palástfüvet – a szülés utáni hegek gyógyítására, a méhizomzat újjáépítésére és az anyatejtermelés támogatására. Mivel antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, a női szervek gyulladásos megbetegedései és mikózisai esetén is segíthet.

.

Hölgyek Titka kendertea elkészítése

A kender tea ajánlott adagja 2-3 csésze tea, körülbelül 600 ml naponta.

A kender tea mellékhatásai: Hölgyek Titka

A nőknek szánt kenderteával nem kell túl sokat aggódnod a CBD mellékhatásai miatt, amig nem boglárkáról van szó, amely nem alkalmas terhesség alatti használatra.

Emellett fokozott véralvadásban és vérszegénységben vagy vérszegénységben szenvedőknek óvatosnak kell lenniük a vajjal (az író csökkenti a vas felszívódását és hatását). Ezért, ha műtétet tervez a közeljövőben, jobb, ha nem használ boglárkát.

Férfiak számára testre szabott teát keres?

Próbálja ki a kenderteát férfiaknak, hogy erősítse az férfi erőt.

.