Ondřej Šťovíček

Ondřej a Cannadorra alapítója. A középiskolában jött az ötlet, hogy kenderipari céget indítson, és az iskola után meg is valósította az ötletet. Már akkor is tisztában volt a kender növényben rejlő lehetőségekkel, és intenzíven tanulmányozott mindent, ami a kezébe került. A kender mellett a természet a hobbija, de az IT-iparban is aktívan részt vesz.

A Cannadorra azzal az ötlettel jött létre, hogy a kender (és nem csak az orvosi kender) mindenhová eljusson, ahol szükség van rá. A Cannadorra egy cseh családi vállalkozás, ahol értékeinket és hozzáállásunkat közvetítjük az ügyfelekkel, beszállítókkal, vásárlókkal és partnerekkel való kapcsolatainkban. A kínálatban található összes terméket mi magunk is használjuk, így csak azt áruljuk, amiben valóban hiszünk és amit teszteltünk.

Ondřej aktívan részt vesz a vállalat irányításában, és folyamatosan képzi magát a kendertermesztés területén. Tanulmányozza a különböző kiadványokat és a legújabb tanulmányokat, amelyekből aztán szakmai cikkek írása során merít. Cikkei főként a CBD általános használatára összpontosítanak.

Ondrej elérhetőségei:

ondrej@zelenazeme.cz