Tartalom
 Hozzászólás írása
Európai konyha Előétel 256 kcal 4 / 5

Egészséges, pácolt portobello gomba gyros, amelyek pikáns, ízletes, és elkészül kevesebb, mint mint 30 perc alatt!

Teljes elkészítési idő

25 perc.

Előkészítési idő

5 perc

Főzési idő (perc)

25 perc

Adag

2

Teljes elkészítési idő: 25 perc.

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő (perc): 25 perc

Adag: 2

Hozzávalók

2 -
portobello gomba, szeletelve
2 evőkanál -
vegán Worcestershire mártással
1 teáskanál -
kömény
1 teáskanál -
juharszirup
½ csésze -
2 -
pita

Instrukciók

  1. Egy kis tálban összeöntjük a Worchesterszószt, a köményt és a juharszirupot.
  2. Öntsük a pácot a portobello szeletekre, és addig keverjük, amíg egyenletesen nem lesz. Mindezt egy tupperware tárolóba helyezem és felrázom. 15 percig félretesszük. Készítsd el a Raw Tzatziki-t.
  3. Melegítsen egy serpenyőt közepes hőmérsékletre. Egy kis vízzel vagy főzőolajjal 4-5 percig sütjük meg a gombát. A leragadás elkerülése érdekében gyakran keverjük össze. Majd távolítsa el és hagyja hűlni 2-3 percig.
  4. Melegítsen fel 2 pitát egy serpenyőben, kb. Tíz másodpercig mindkét oldalon. Oszd meg a portobello gyroszkákat a két pitas között, és mindegyiket ¼ nyers tzatzikival. A portobello gyrosok 3-4 napig tartanak légmentes edényben a hűtőben.

 

MEGJEGYZÉS

* Használjon Glutén mentes worchestershire-t a recept gluténmentesítésére

 

Forrás: http://www.carrotsandflowers.com/

 


Írja meg véleményét...
Hozzászólás mint
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Legyen Ön az első, aki hozzászól.